Letar Du Efter Programvara För Din Klinik? 

Här Är Vad Du Bör Hålla Utkik Efter!

Generera leads

En lead är en person som har visat intresse för ditt företags tjänster på något sätt. Du kan skapa obegränsat antal formulär för att locka fler leads från din webbplats, sociala medier och bloggar. Locka fler leads till ditt företag.

Spåra uppgifter

Håll koll på ditt team och dina dagliga uppgifter, organisera flera uppgifter och följ upp viktiga deadlines med Tasks. Skapa och uppdatera dina uppgifter, tilldela, kontakta kunder, skicka e-post och sms-påminnelser med anteckningar . Tasks synkroniserar över hela ditt företag, så att ditt team och dina uppgifter är synkroniserade mellan ditt team.

Bokningar och betalningar online

Att leda kunderna till onlinebokningen på din webbplats är ett utmärkt sätt att börja samla in nya möten från vilken enhet som helst för nya kunder och befintliga kunder tack vare den fullt responsiva anslutningen i realtid till programvaran online från var som helst och när som helst.

Kör Automation

När du aktiverar en automatisering sätter du igång verksamheten och startar motorn som flyttar utlösare och åtgärder steg för steg tills de når målet och slutet av sekvensen.

Ta ditt företag med dig överallt digitalt

När du överväger programvarulösningar är det viktigt att tänka på att det moderna teamet alltid är på, alltid uppkopplat och otroligt mobilt. När du överväger ett nytt verktyg bör du se till att tekniken förbättrar detta skifte i produktivitet och passar in i ditt teams befintliga arbetsflöde.

Online Marknadsföring

Med den fantastiska tekniken för automatiserad marknadsföring som många system erbjuder för att hantera en stor del av det organisatoriska arbetet, och med verktyg för att hålla allting snyggt, kan ett företag utnyttja sitt inflöde av bokningar för att börja driva affärsresultat. Automatiserade olika aktiviteter kan det spara mycket tid för att utveckla ditt företag.