Dr Hina Sra, Grundare Cosmebeaute

 

Jag är glad att jag valde att migrera med ClinicSoftware.com. Saker och ting ordnas mycket snabbt, jag har haft tillfällen då jag har behövt lägga till samtyckesblanketter för nya behandlingar och de har lagts till inom en timme eftersom jag hade patienter som väntade. Det är en riktigt bra tjänst.

En av mina favoritfunktioner är att du kan jämföra bilderna. Vi träffar patienter under sex månader och vi utför olika behandlingar på dem, så vi måste kunna visa dem olika delar av kroppen som de behandlats för. Vi kan ta tidigare bilder och jämföra dem med de nuvarande resultaten. Det är verkligen trevligt eftersom du kan ha dem sida vid sida och det visar att du faktiskt har genomgått en hel del förändringar, för ibland inser inte patienterna förändringarna om de inte ser bilderna sida vid sida.

Jag gillar också kursavsnittet där man i stället för att räkna antalet gånger kunderna kommer in för ansiktsbehandlingar och behandlingar faktiskt listar dem på ett mycket trevligt sätt. Varje gång du bokar ett möte tas en kurs bort så att du vet hur många som är kvar på kursen för den patienten. Jag gillar att vi kan välja avbetalning och hur de kan betala eftersom det ger mer flexibilitet för våra patienter, vilket innebär att vi får fler kunder. De vet att de inte behöver betala 3 000 pund på en gång, utan kan betala i fyra eller två delbetalningar eller vad de har möjlighet att göra.

När jag vill göra en anpassning är det enkelt, jag kan ändra viss information i ett e-postmeddelande själv och när det gäller att ändra något på webbplatsen för att sälja produkter har det varit enkelt eftersom jag bokstavligen satte mig ner med teamet och förklarade vad min vision var, hur jag ville att sidan skulle se ut, och de skapade den exakt som jag ville, så det var väldigt enkelt.

Vår onlinebokning är baserad på hudtyper: torr hud, kombinerad hud och fet hud, och när patienten klickar på till exempel torr hud får han/hon veta att han/hon behöver den här eller den andra produkten, och sedan går vi vidare till nästa steg där vi lägger till SPF. Sedan läggs allting i deras korg och när de checkar ut kan de ta bort saker från korgen och redigera den. Sedan kan de välja hur de vill att den ska levereras.